‘Houd me vast’ relatieweekend

Je hoeft niet in een relatiecrisis te zitten om voor dit relatieweekend te kiezen. Ook in een goede relatie ontstaan er vaak patronen, waardoor je je geliefde niet meer echt ontmoet. ‘Houd me vast’ is een krachtige methode waarmee je in slechts één weekend of twee dagen je relatie nieuw leven in blaast. Ik geef deze intense relatieworkshop in een privé setting, alleen voor jullie.
Je bespaart het reizen en kunt er meteen een ‘weekendje weg’ van maken door te kiezen voor een overnachting in de nabije omgeving; zie overnachtingstips.

Privé-weekend of tweedaagse
Een privé-weekend is een heel bijzondere ervaring, zowel als ‘stel’ als voor mij als begeleider. Ik geef jullie mijn onverdeelde aandacht, bied veiligheid en kan waar nodig /gewenst helpen in te zoomen op wat er specifiek bij jullie speelt. Wij werken met z’n drieën in onderstaand tuinhuisje.20190813_120238 Het programma duurt van 10 tot 17 uur.
Voor de inhoud kijk op
Houd me vastOp beide dagen word je ontvangen om 10 uur met koffie/ thee. In de middag is er een uur pauze met een verzorgde lunch en een wandeling in de omringende bossen. Na het programma kun je natuurlijk naar huis, maar je kunt ook dineren en ontspannen in Beek /Berg en Dal of Nijmegen.

Kosten voor weekend /tweedaagse:
– privé tweedaagse: doordeweeks € 800 / weekend € 1000 per stel, inclusief persoonlijk verslag van jullie proces. Altijd inclusief koffie, thee, lunch en lekkers.

Komende mogelijkheden 2020:
* Doordeweeks kun je een tweedaagse boeken op maandag t/m vrijdag
ook mogelijk in twee verschillende weken.
* Relatieweekend op zaterdag en zondag
* Combineer een dag doordeweeks met een weekenddag; bijvoorbeeld een vrijdag en zaterdag na elkaar.
Ik probeer rekening te houden met individuele wensen, neem contact op voor overleg.
Houd er rekening mee dat je een tweedaagse of weekend vaak enige maanden van tevoren moet reserveren, je kunt (bvk per mail) checken wanneer er ruimte is. 

.