‘Laat me los’ relatieworkshop

Deze verdiepingsworkshop, met het thema ‘vrijheid in verbinding’, is bij voorkeur te volgen na het tweedaagse ‘Houd me vast’ programma. 

laat me los 2Door ‘Houd me vast’ leer je je (opnieuw) met elkaar te verbinden en veiligheid te scheppen. En ja, dit is heel belangrijk..!
Maar misschien is er ook nog iets anders: een verlangen naar ‘vrijheid’, naar iets wat niet (alleen) binnen je relatie gevonden kan worden.
Mag dit verlangen er zijn? Mogen jullie hierin verschillen? Misschien zijn jullie hiermee aan het experimenteren. Wat kom je daarbij tegen? En hoe breng je dat op een goede manier in de relatie?
In het programma van Houd me vast is weinig ruimte voor deze vragen. Mijn ervaring is, dat het wel in veel relaties speelt.

Voel je je aangesproken en wil je deze thema’s samen onderzoeken?
Daarvoor bied ik deze verdiepingsdag aan: Laat me los. In een veilige setting leer je deze thema’s op een goede manier met elkaar te bespreken. We gebruiken hierbij de methodiek van het Houd me vast gesprek. Op deze dag oefen je hoe je zo’n gesprek voert, en komen thema’s aan de orde als vrijheid, seksualiteit, vergeving, en de relatie als leerweg. Weinig dvds maar veel ruimte om jullie verlangens, kwetsbaarheden en angsten met elkaar te onderzoeken.

Praktisch:
– In kleine groep van maximaal drie stellen
– 200 euro per stel, inclusief koffie thee lekkers en lunch

Neem contact op voor opgave of overleg. Ook als je graag mee wil doen, maar geen (volledig traject) Houd me vast hebt gevolgd.