EFT- relatiesessie

Tijdens een EFT-relatiesessie begeleid ik jullie ruim vijf kwartier op weg naar een betere en veilige verbinding met elkaar. De gesprekken vinden plaats in Beek-Ubbergen vlakbij Nijmegen, of bij jullie thuis. Dit laatste kan praktisch handig zijn, bijvoorbeeld ’s avonds ‘als de kinderen op bed liggen’.

161007-6740Tijdens een eerste (kennismakings) gesprek van een uur maken we vrijblijvend kennis met elkaar en zetten samen op een rijtje wat het best geschikte traject voor jullie kan zijn.

Als jullie kiezen voor EFT-relatietherapie, plannen we vier gesprekken in. In deze gesprekken werken we gestructureerd met issues als hechting en patronen, terwijl er ook ruimte is voor wat er op dat moment speelt. Daarna evalueren we de stand van zaken en hoe verder te gaan. Dit kan zijn een vervolg van de gesprekken of een intensieve dagworkshop ‘Houd me vast’. Vanzelfsprekend is jullie stem daarin doorslaggevend.

EFT-relatietherapie is ook geschikt als er ernstige relatieproblemen zijn, bij (dreigende) relaties met derden of scheiding. Ik help jullie om door alle emoties heen bij het onderliggende gevoel en jullie eigen wijsheid te komen. En er mag ook gelachen worden!